Política de privacitat

TALLERES MARISTANY, S.L. amb aquesta informació vol que vostè conegui com és la Política de Privacitat aplicada a les seves dades personals.

L’usuari que accedeix al lloc web no està obligat a facilitar informació personal, per tant qualsevol comunicació de les seves dades ho farà de forma voluntària acceptant les condicions aquí expressades i donant el seu consentiment perquè TALLERES MARISTANY, S.L. pugui enviar-li informació per mitjà de correu electrònic o altres mitjans electrònics com a SMS en telèfons mòbils.

Cada vegada que l’usuari empleni el formulari de contacte i efectuï l’enviament de dades personals presta el seu consentiment lliure, inequívoc, informat i exprés per al tractament de les dades per part de TALLERES MARISTANY, S.L.

D’acord amb l’article 21.1 i 21.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE) l’usuari queda informat del seu dret a oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals per a la recepció de comunicacions comercials així com el seu dret a revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, sense perjudici del dret d’oposició que es recull la LOPD. Per a això l’usuari podrà revocar el  consentiment atorgat per rebre informació via correu electrònic o per qualsevol altre mitjà enviat un correu electrònic a tmaristany@tmaristany.com  indicant en l’assumpte “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.

TALLERES MARISTANY, S.L. adverteix a l’usuari que, excepte els casos de representació legalment  constituïda i acreditada, cap usuari pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, per la qual cosa l’usuari en tot moment haurà de tenir en compte que si utilitza el correu electrònic o el formulari de registre d’aquest lloc web, solament pot incloure dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals i veritables. A tals efectes l’usuari serà l’únic responsable enfront de qualsevol dany que pugui causar a tercers per l’ús de dades personals d’una altra persona o les seves pròpies dades personals quan siguin falsos, erronis o no actuals. L’usuari que comuniqui dades personals d’un tercer, respondrà davant aquest de l’obligació d’informació establerta en l’article 5.4 de la LOPD per quan les dades de caràcter personal no hagi estat recaptats del propi interessat i de les conseqüències de no haver-li informat.